Bayi 5bulan berak kluar lendir dgn darah

Berak kluar lendir ngn darah. Krap berak kluar lndir saja

4 Balas

bila jd je benda pelik2 kat anak, g klinik cepat sis. bawak sekali gmbr/pampers yg ada lendir darah tu. kalau kene refer hosp biasa diorg nak sample najis tu nak hantar makmal

Salam sis, nak tanya baby okay ke lepas check doctor? Anak sy pun umur 2 bulan ada berak darah tompok sikit. Baru nak check doctor ptg ni cuma nak tanya juga yg ada pengalaman

1y ago

wasalam . Alhamdulillah xde ppe sbb skali tu je kluar lndir bdarah. doc mtak pntau klau jd lg bru g jupe doc plk

Berdarah-darah ni, dah jumpa doktor ?

2y ago

🌻

kalau dah pelik ni,pi la jumpa doktor

1y ago

ye lps je post sy mmg refer klinik