Lendir ap ni

Korang tahu ni lendir ap ni sbb sy da lwat period sbln.pstu tiba tiba kluar lndir sbgini🥲.rasa agk nyeri ringan cm sgugut tp tk sgugut kuat dia lbh pd ringan.normal kah.

Lendir ap ni
2 Balas

most probably period baru nak start. cuba check UPT. kalau positif, jumpa doktor cepat. apa2 pendarahan time pregnancy cecepat jumpa doktor

Dah try buat upt tak? Nak cakap susah. Kena test dulu. Boleh jadi ni lendir darah awal period. Boleh jadi jugak darah implementation.