Kesan merah di leher bayi

Nk tnye cmne nk hilangkan melecet pada leher bby eh

Kesan merah di leher bayi
4 Balas

Lotion snow white (strawberry) tube warna pink.. Saya pakaikan dari newborn. 1 badan anak kulit bersih. Nmpk je naik terus sapu. Melecet trus sapu. Esoknya ok

Lotion yg sesuai atau minyak zaitun. Dap2 je, jangan gosok. Elakkan sabun di situ

Saya pergi jumpa dr je. Dpt krim. Malam sapu. Pagi esoknya terus dah okay.

Saya sapu mustela

5mo ago

Tapi hari tu doktor ada suggestkan saya bepanthen tapi saya belum try sbb anak saya dh serasi dengan mustela, di muka ruam atau kulit kering saya pakai cetaphil