Leher bayi berair dan merah

Hai mommies. Leher ank sy berair n merah. Mcm mna nk sembuhkn ye? N nk tau apa yg menyebabkan leher byi sprti itu. #bantusharing #1stimemom #firstbaby

Leher bayi berair dan merah
2 Balas

Anak sy kuat berpeluh. Selalu jadi mcm ni. 😅 So sy biasa dap2 bedak lepas mandi spy serap peluh. And make sure kwsn berpeluh tu sentiasa kering. Lap2 pakai kain. Klo dibiarkan berpeluh plus musim panas, mmg naik ruam panas. Kesian anak jadi xselesa

3y ago

Okay makasih

bpluh tu sis..tu jd cm2 sis..kne kerap pntau dan stiasa cek kwsn blipat..or sis rsau rujuk doc trus nti

3y ago

Tq sis