nk tnya susu apa yg baik untuk baby ya , dulu sy bg susu Dutch baby tp berat baby x Naik smpi nurse bising , ibu² bg baby korang mnum Susu apa yg untuk berat bdn cantik , baby saya susu campur ye hrp susu bdn baby sy X kenyang now baby sy 4bulan 8 Hari ?

1 Balas

Susu formula ni kena try n error sis.sy campur bf n susu frisolac.alhamdulillah berat baby naik ok.