Booking surat kelahiran

Hi nk tnya saya bru prgnant 8 bulan . Ada jgak baca pasal jpn ada yg ckp boleh ke booking awal untuk temu janji sijil lahir nnti ?

2 Balas

Sy due bulan 9 dh booking Jpn tp kalau mcm kwsan Sy pkpd. Jpn xterima. Sy lewatkan booking pada awal oct

3y ago

Hai. I pun due bulan 9. Nak tanya kenapa ya kena buat appointment awal dgn jpn walaupun lagi 2 bulan due? Ataupun mmg queue jpn panjang so kena book beberapa bulan awal?

ohh klu mcmtu better lewatkn sebulan LA eh?