Vaksin for bf mommy

Nk tnya sapa yg bf moomy yg dh dpt vaksin? Vaksin jenis apa ? Lm dh dftar tp hmm 😢

2 Balas

Saya baru lepas bersalin dan pergi dapatkan injection vaksin ketika masih dalam pantang..pfizer. Alhamdulillah xde ape2 kesan pada baby..cuma utk 2nd dose rasa sedikit letih dan demam sekejap..lepas tu ok. sis try walk in..sekarang mmg keutamaan tuk pregnant lady and bf mom.

Sy bf mommy. Dpt pfizer sbb itu yg sesuai utk preggy ngn bf mommy kata doctor yg briefing sy. Alhamdulillah takde kesan apa2 pd baby dan susu. Semua ok je, cuma 2nd dose tu kita akn rasa demam sikit je. Baik sis call ppv yg trdekat utk walk-in.