asap vape

Nk tnya pndapat mummy2...asap vape berbahaya x kt ibu preggy? Stress dgn org sekeliling ni ? diorg kata asap vape ok ja dr asap rokok ?

2 Balas

Ckp kt dia, pala bana.. korak hang.. kta gituh.. hahaha asap rokok ke asap vape ke, mmg xbaik utk ibu ngandung.. sye klau dkat ngn org smoking cm nk pengsan rsa.. xckup nfas.. klau trbau automatic terus pening.. suami xberani isap rokok dlm umah... 😁😁🤭

2y ago

Office sy smua hisap vape. Dh tau sy pregent, tp buat2 x tau. Dia fikir mybe asap vape x mcm ASAP rokok. Kdg2 stress dok dlm opis tu😢laki pmpuan hisap vpe. Nk tegur nanti serba slh

Sama je sis. Xbaik utk baby. Cuba elakkan terkena asap vape tu. 😊