Asap Vape

Nk tau asap vape bahaya tak pada preggy mom? Sy de bce artikel KKM vape xde nikotin...so still bahaya x? ? kalau bab bau, mmg sah la xtahan nk hidu wlpn bau wangi2..??

2 Balas

Pls dont vape or smoke while pregnant or do it near baby. Not safe

5y ago

tq for your advise..

Vape tu lebih kurang rokok biasa ja. Still not good.

2y ago

Dlm opis sy mcm tu sis. Smua hisap vape laki pmpuan. Mrokok je d luar. Mybe diaorg fikir vape x kesan mcm rokok. Tp sy stres ciun bau asap tu wlpn wangi. Nk bg tau serba slh