sakit badan Dan mual

Hi..nk tnya pdapat ibu2 sekalian..sya pregnant 8 week 4 days,Ada kah normal sakit kaki,pggng,bahu,perut n mual2..then sya p check dgn doc..doc tu mcm tidak pcaya pula sbb tlmpau byk sakit.Doc ckp br 8 week dah sakit mcm2,Saya just ckp Saya bgth apa yg Saya rasa lgpun nie pregnant Saya yg first.Saya mnta ubat n vitamin,just kna bg buat muntah n bg naik slra mkn.

1 Balas

Banyakkan minum susu sis. Biasanya kalsium dah kurang tuu.

4y ago

Susu apa pun rasanya sesuai je selagi takde allergic atau muntah2. Tapi yelah baby dah sedut macam2 dari badan kita. Tu kita asyik sakit macam2. Kadang2 sebab angin pun boleh jadi.