5week prgnt

nk tnya momy smua ada ke case lps trn drh byk mcm period 2hr bila hr ke 3 ke 4 stompok hr ke5 dh xde...bla test prgnt test still positf lg terg dr sblm ni...blh jd ke momy?msa trn drh tu upt mmg dh positf ingt kn bla trn drh bby xjd mcm period je tu yg xpg hsptl...dh hr ke5 tdetik hti nk cek upt tgk2 positf. ..ada ke mngdng mcm tu ye

1 Balas

bila buat upt positive lps tu bleeding, please pg emergency. bleeding during pregnancy sgt xnormal. walaupun mommy kata mommy gugur ke bby xjadi ttp kena pegi hospital utk doc scan. tkut kalau ade tertinggal kt dlm rahim, boleh bahaya kan diri.

2y ago

depends berapa tinggi hormon hcg dlm bdn. ade yg 1w dah xde. ade yg 3w still ade lagi.