cek jalan

nk tnya mommies cek jalan sakit x?sy bab masukkan bnda kt situ mmg sensitif n seriau je rsa? 37wks dh ni..tp bcmpur aduk dh prsaan ni?

21 Balas

Maaf, tumpang tny ye. Cek jalan tu masa kndungan kita brp bulan ya? Sy skg 33week..

5y ago

😀😀😀😀

Tak sakit pun sebenarnya, just keep calm..jgn fikir tentang sakit..relax shj

Kalau bagi sy tngk ats doktor yg cek .ada yg sakit ada yg tk sakit 🤭..

Bg sy sakit ya amat..sy 5x kne seluk😭 sampai rase nak sepak je doc tu

Bergantung pada doctor yg check dan kene relax dan buang perasan takut

Bergantung pd doc yg cek jln tu...dpt doc yg pndai, x sakit pn...huhu

Harapnya urusan sis dpermudahkan 😇😊

Smoga dpmudhkn siss

Sakit.lagi2 india

Tak sesakit bersalin lah sis, okay je in shaa Allah. Banyakkan berdoa semoga dipermudahkan urusan sis dan family