Ultrasound

Nk tnya momiess... Scan biasa tu ble dgr heartbeat ke? Atau kena Guna TVs juga?

6 Balas

depend dgn klinik kot sis, kalau klinik lama takut masih pakai machine lama yg tkleh dngar heartbeat. sy dulu pgi Kk boleh dngar heartbeat terus dah. masa tu dah 7weeks terus bukak buku pink.

kalau saya hari tu scan biasa je dh boleh dengar heartbeat.. tapi begantung kpd mesin scan klinik jugak lah

Scan 2D dh boleh dgr heartbeat baby… seawal 7 minggu dah ada

1w ago

ok fhm .. hrp2 9w Ni dh ble dgr

ikut mesin . kt swasta boleh je

depends pd mesin klinik

Berapa weeks dah?

1w ago

I see. Regular period dah boleh dengar heartbeat through scan biasa. Let say bila scan tak dengar heartbeat, baru doktor suggest untuk TVS.