Bsp , firstime

Hi nk tnya , Lpas last buat BSP . Dah siap smua 4 Kli yg akhir tu . Boleh MKN MCM biasa ke ? Atau kne puasa Esoknya tu kne review .. so doc nk cek BSP lagi ke ? Maaf saya firstime

2 Balas

dulu saya lepas kali ke 4 tu still saya control makan. sampai pagi g kk dah ambil darah dengan air kencing, baru saya makan macam biasa. dalam beg dah siap2 air kotak atau roti untuk makan. hehe. sebabkan kalau lepas 4 kali tu kalau awak bantai minum manis dengan makan banyak. akan ganggu bacaan darah dengan air kencing. so situ doctor tahu kita tak jaga pemakanan. control makan time bsp je nanti doctor kata

Lepas last tu, boleh je mkn mcm biasa. Masa saya hari tu, yg utk mlm mmg ada dr tunggu dan review. Dia bagi tarikh next utk bsp

2y ago

kalau bsp cantik x ada merah. dia nk bawah 5.3mol kalau merah baru rvbsp. jaga makan..