resdong kronik

nk tnya kpd yg alami shj..msim2 ujan ni dgn cuaca sjuk hdg pun asik trsmbat , sbb utama hdg resdong kronik, ibu2 atasi mcm mne ya? jgn ckp ubt klinik n dktr sbb smua dh try mmg xjd pape dh bosan try..

2 Balas

try beli penapis udara 1 ltk kt bilik. saya guna penapis udara je. hilang terus segala sinus resdung n so on. bernafas pon rasa sng, xde rasa berat sbb habuk dh krg, penapis tu dh sedut semua habuk halus dlm bilik. lps tu kena rajin tukar sarung bantal. kalau gatal sgt hidung tu ltk colgate pon boleh. nnti rasa mcm berangin je. hilang gatal2.

pnapis udara mmg on slalu..x lutt jgk..ni dh smp tahap nfas pkai mlot dh parah sgt