paras gula

nk tnya kk kt tmpt korg rsult lps minum air gula normal bpe??

12 Balas

Tulah..saya sblom 5.8..lps 2 jam 7.2...sgkut gdm..trus mginap htel 5 btg 6 ari...on insulin...smpi skrg...nk tggu lg 14 mggu..mak aii...

Saya 4.8 lepas 2jam 6.6 syukur jgk ndk Ada tggi gula

Puasa 4.8..lepas minum 2 jam 6 Alhamdulillah

Puasa pagi < 5.3 Lepas minum air gula < 7.8

4y ago

Sama mcm tmpt sy.. Mslhnya hr tu minum sgkut 7.9 haha mkn buat bsp lah setiap 2miggu.. Dah 4kli pon buat.

Pagi kne kurg dr 5.1.. Lpas 2 jam 7.8

sy hari tu 6.8 trus sgkut gdm

5y ago

Sy result pg tu 5.6 terus sangkut sis... Mybe lain tmpt lain kot atau ikut berat ibu tu sndri... 😅

Pagi 5.2< Lps makan 7.8<

xley lbh 7.8

7.8 Kbwah

6 - 7.8