baby tidur selalu terkejut

Nk tnya baby sy ni dr lahir smpai la skrng 9 bulan Kalau dia tdr pandai terkejut2 ni kenapa tu ahh.. Baby sy ni suka tdr terlentang dia x suka tdr miring kalau sy ksh tdr miring simpan bantal tepi dia ttp jg pndai terlentang balik ..smpai sy tidur pun tdk lena sbb dia akan trbgun dan nagis.. Ada tips tak spya baby sy tdk trkjut2 kalau tdr

1 Balas

Simpan bantal peluk atas badan dia. Bantal yg x berat. Ajarkan ja tdur mengiring juga kiri & kanan. Tidur terlentang mmg x brp bagus juga tu..

3y ago

Kenapa tak elok ye tdo telentang