susu tepungs

hello.. nk tny susu tepung apa yg sesuai untuk start umur 1 tahun ye? adakah perlu bagi formula lg or fullcream? anak bf tp nk cuba bgi sbb nak krja , sy cukup kan dia smpai setahun lebih kot bf😊 tpi sy msi nak juga dbf .. balik rmh dbf..

5 Balas

saya bagi full cream kotak. masa anak bawah setahun saya dah kenalkan dalam masakan, anak okay. apa apa brand pun nak cuba pun okay. anak saya suka brand marigold, fernleaf. dia taksuka dutchlady 😅

tak perlu formula, boleh terus bagi full cream. kalau tak nak bagi full cream, just BF bila sis ada dengan baby pun takpe. waktu lain fokus on pemakanan dia.

4mo ago

terima kasih sis..

blh cuba susu kotak fullcream dlu. klu dia ok, blh on fullcream

fullcream. tgk ingredients 100% susu

dua2 boleh asalkn baby nk mnum..