susu tepung

helo , nk tny susu lactogrow 1-3 tahun tu rasa dia sma mcm fullcream tak? atau lain sikit? sb nak bagi anak mnum bila umur nak masuk setahun++ dah

2 Balas

fc brand a & b sdri ada rasa lain. fm & fc lagi la ada beza, logiknya.. kalau sama sorry sy xtau.

Every brand of milk rasa tak sama. Instead of concern kat rasa, awak tengok nutritional label.

2w ago

Agreed. Better tengok nutritional value, and also anak nak ke tidak susu formula brand tu