scaling gigi

Nk tny siapa biasa buat scaling gigi ms pregnant? Sakit tak? Lps brnk mcm xsempat je nk scaling sbb jauh dgn fmly nk mtk tolg jagakan baby plus mak xbrapa sihat. Gigi plk tetiba skt n doktor advise buat scaling.. seriau la plk google image scaling td so baik tny sini?

17 Balas

Tak sakit kalau sis pegi check setiap 6 bulan sekali . Yang sakit bila bertahun tak pegi

4y ago

kalau tak pernah buat mmg akan rasa sakit n nyilu lah. tp xde lah mcm sakit cabut gigi tu. boleh tahan jer. nak beranak lagi sakit. 😁