scaling gigi

Nk tny siapa biasa buat scaling gigi ms pregnant? Sakit tak? Lps brnk mcm xsempat je nk scaling sbb jauh dgn fmly nk mtk tolg jagakan baby plus mak xbrapa sihat. Gigi plk tetiba skt n doktor advise buat scaling.. seriau la plk google image scaling td so baik tny sini?

17 Balas

Tak sakit.. sy ni sejenis suka gi dental check up. Hehe. Rasa bersih je gigi lepas scaling.

4y ago

Oo patutla.. gusi tgh sakit maybe ngilu n sakit sket la time dia scaling tu nanti. Hehe.

Saya baru je buat scalling pagi tadi, cume sakit mcm kene gigit semut je sis 😅

Bg saya, rasa nyilu je, cuma akn rasa sakit if karang gigi tu agak tebal & dalam

Huhu plan 11/2 ni nak g scalling.. Sekali check up.. Macam mana la agaknya..

4y ago

Hihi takpe la.. Fikir positif je ni.. InsyaAllah takde apa.. Dah la doc cakap ada nak kena tampal 😆 adui dui

Saya buat hari tu sakit..maybe sbb dah lama tak buat..huhu

Xsakit.. Tp darah byk kluar.. 😅

Xsakit tp nyilu😊