19w

Nk tny pndpt, sy g bazaar ramadhan td. Beli air kelapa laut. Sampai rumah dh minum baru teringat ade yg pesan jgn minum air kelapa. Bru 19w., tak bahaya ke utk baby? Sy risauu takut jd ape2.

2 Balas

hye mommy . ni ikut pengalaman saya dari awal mengandung memang ada minom air kelapa . kadang orang jual kat pasar lambak selalu jugak saya beli . hehe . masetu tak tahu pon yang time preg tak boleh minom air kelapa . tapi okey jee sampai sekarang . now i dah 31 weeks . masa saya minom air kelapa tu baru baru mengandung lagii and kerap jugak saya minum . jangan risau sangat ye mommy . inshaa allah takde pape . elakkan berfikir negatif sebab itu merupakan satu doa jugak . enjoy your pregnancy yaaaa 😘

setahu saya mnum air kelapa ni elok utk ibu mengandung

5y ago

Ye mmg elok tp utk 6bulan keatas sampai bersalin.