kelapa laut

salam , sy ibu mngandung 3bulan . sy mengidam nk mkn buah kelapa dara . nk tny laa , buah kelapa laut bahaya x utk kandungan ? fisrt time pregnant jd byk lagi yg xtahu . harap ibu2 dapat membantu 😉

3 Balas

Buah kelapa laut ni saya tau,isi dia memang manis.Tapi susah nak jumpa kat mana ada jual.setau saya makanan tu takde masalah kalau nak makan.

9mo ago

ohh , ad nmpk jual kt shopee .. tq for info 😉

Buah kelapa dara tu kelapa muda ke? Tak pernah tahu makan buah kelapa dara

9mo ago

maaf2 , silap soalan .. bukan kelapa dara .. kelapa laut

Camni buah kelapa laut