Berat badan bayi 2 Bulan

Hai, normal ke baby naik berat 700+g dlm masa seminggu ya? masa timbang di kk (2 bln 4 hari) berat 4.48kg, sekarang (2 bln 11 hari) berat jadi 5.3kg. perlu dirisaukan atau tidak? #firstmom #SeriusTanya

1 Balas

Dlm graft, nurse tanda OK tak? Tengok juga masa lahir berat baby berapa.

3mo ago

dlm graf semua okay. birth weight 2.7kg, saya concern sebab takut anak akan obese. jadi normal atau tak ya naik mendadak macam tu?