weight gain

Nk tanye,sy bru masuk 7 bulan mgandung baby boy insyaAllah.. Normal ke klu berat dh naik dlm 9.5kg dari berat seblum mgndung? Risau berat naik byak sgt. Tpi mmg asyik lapar je slalu.. Klu xnk makan lak,risau kat baby dalam perut ?

1 Balas

Hi, saya kalau mengandung dulu mesti naik berat lebih dari 10kg. Yg first tu sampai 19kg! 😂 Tapi alhamdulillah ok je. Tgk apa Dr kata jugak. Kalau dia rasa tak ok dia akan minta puan kurangkan makan karbo, lebihkan makan protein.