keputihan

Nk tanye para ibu n bakal ibu2.. Sy sejak pregnant ni ad keputihan byk skit.. Pastu gatal2.. Smpai jd ruam and luka at tmpat tutt bwah.. Mcm mne nk buat ek?

17 Balas

sy pun ada keputihan,, tpi x gatal tpi keputihan sy berbau dan berwarna putih.. doktor bagi obat covid v3... skrg ok sikit..

Da jpe doc ke belom sis?? Kalo belom kn bgtau nty doc akn ambil sample kputihan n bg ubt

Sy pon jdi keputihan smpy gtai2 pastu sy rebus daun sireh.. Alhamdulilah dah xgatai..

Saya pun ada jgk..tp x gatal ..cuma x selesa la..sbb keluar byk..stress pulak..

Kalau dah sampai gatal2 and banyak, kena refer doc. Takut ada jangkitan.

4y ago

Sis boleh terus pegi kk , tak perlu tunggu appointment. Takut nnt ng kesan buruk pada bby dlm kndungan tu

Jangan minum air manis untuk elakkan keputihan yg melampau

bagitau nurse. jangan biarkan. nt menyesal tak sudah.