cirit birit

Salam nak tnye, ada tak sape2 cirit birit n terus nk bersalin? Btl ke org kata cirit birit tu pn tnda2 nk brsalin? Saya dah 3ari asyik cirit birit, nak kata slh mkn, mkn sama je ngn y len2 tp saya je duk cirit birit..saya bru 34w

2 Balas

Sama macam sya. 1mlm cirit-birit. Tiba" jm2 pagi kasih perut. sya fikir masuk angin sampailah sakitnya semakin lama. cek" p hospital rupanya bukaan cm2 dah. syukur alhamdulillah Selamat lahir bby boy

betul ke cirit birit tanda nk bersalin .. tak pernah dengar pulakk .. risau jugak ni