Cirit birit perut memulas masa 35w

2 3 hari ni perut saya memulas lepas tu cirit birit . padahal makan benda yg sama je hari2 . haritu ada baca cirit birit tanda2 nak bersalin , betul ke ?

2 Balas

Mak sy cerita dulu masa nak bersalin kan sy. Dia asyik sakit perut cirik birik. Xlama lepas tu bersalin kan sy🙊 tp msa sy pregnant anak second ada jgk cirik birik tp x bersalin pom time cirik birik tu.

7mo ago

alamakkk risauuu hahaa tadi ada cerita jugak dekat nurse kk , dia suruh hati2 sebab org tua2 cakap macam tu lah . dia pun anak first cirit birit tapi dah cukup bulan dia cakap

saya masa anak pes dlu cirit birit. ingat salah makan sebab raya..rupanya tanda nak bersalin. tp dah 39 week masa tu..heheheheh.