scan baby

Nk tanye , mse awal dpt tahu pregnant oada dua hari sebelum puasa. 2 minggu selepas tu , sye kne tahan wad sbb mabuk terok .. 8/5 doc hosp scan baby dh 6 weeks 6 days .. Tpi bila sye kire , sye belom 6 weeks lagi .. klau ikut kiraan doc hosp , skrg dh 10weeks ... Kiraan sye bru 9weeks 3 days .. Sye agak confius nk ikut kiraan yg mne ye

1 Balas

Biasa nya kiraan tu agak² je sis mana tarikh yg dekat, sis kena tau bila last period sis.nanti doc akan buat kiraan.