Process tukar KK

Hi ibu2, ada tak yang berpengalaman tukar KK untuk checkup pregnancy? Sbb ada plan nk balik kampung awal sikit, dlm sebulan sebelum due date. Jadi teringin nk tahu mcm mana process tukar KK untuk checkup yg hujung2 sebelum bersalin tu.. belum berani nk tanya nurse lagi maklumlah garang 😂😅#1stimemom

2 Balas

Bagitahu je nurse. Takde ape la. Kalau dia perli ke bebel pun sekali tu je. Nanti da tak bebel da. Dari da balik kampung baru nak bagitahu.

3y ago

itulah, dari dah blik baru inform, lgi la kena bebel kan 😅 ok tq

Takpe bgthu je nurse kk yg skrg ni yg awk nak tukar kk. Sbb awk nak pantang dkt kampung kan.

3y ago

aah betul nk pantang kat kampung. so nnti dah bgtahu, nurse tolong ajar/uruskan la ye? ok tq!