Ingin bertanya

Nk tanya .. sy prgant dh 7w4d.. Klau nk scan KK .. nk ckp mcmner ye. .

8 Balas

Saya hari tu masa 5weeks pergi kk ckp nk buat confirmation pregnant. Then Dr tu buat scam semua. Excited tgk gmbr scan wlupon nmpk kantung y xberapa nampak tu sbb awal lagi. Dr bgtau nti dah 9weeks dtg lagi utk scan

BiasaNya kk x layan sis , sis kena pergi swasta duluuu, lepas tu kandungan dh besar sikit bru la kk suruh buka buku , kalau nk scan ke ape mmg kena pergi swasta

kk biasanya 14week ke atas baru boleh scan. awal2 ni pun dorg suruh balik je takde bukak buku lagi

Brgantung dgn kk jga… ada kk 8 week bole buka buku da… scan tnggu 10 week ke atas biasanya

Kena buat appoinment buka buku pink dlu nnt perjumpaan pertama akn scan dgn doktor

Call dlu kk berdekatan nnti dorg bg infomation

sekarang kena scan dekat klinik swasta dulu

dah scan di swasta ke belum?