FIRST CHECKUP

hai….nk tanya klau 6W3D x pernah pegi scan any klinik swasta and nk direct ke KK kena bgtau mcm mna ye masa dekat KK nnti….#firstmom #ingintahu

3 Balas

kalau confirm priod regular, buat je appt siap2 pd tarikh waktu awak dah 8w mcm tu. remark kat situ nk buka buku. tp kalau andai kata priod irregular kena scan dlu la kat swasta atau kk sebab nnti usia kandungan msti lari.

Cakap je nak buat buku pink. Nurse tanya last period je nanti. Tak scan kat luar pun tak apa

Call je kk berdekatan ngn umah ckp nk bukak buku nnt dia tanya bila last period