Kerisauan perkembangan baby

Sy nk tye mgu lps sy ad bleeding harini dh 8hari dh tkde dh kuar drh...dktr sruh repeat scan 2mgu lg kiranye mgu dpn lah kne pg scan tp tu lah hati ibu ni risau hari2 fkir cmne lah keadaan baby kt dlm..mkin kuat ke jntung dia...bsr ikt usia ke x...mkin kuat ke x..mcm2 dlm fkran ni slme nk tgu repeat scan ni..spe ad pngalaman yg sama dgn sy..

3 Balas

sy bleeding jugak masa 10 week, sy minta dr utk tulis surat refer supaya sy boleh beli ubat kuatkan rahim dkt farmasi. lps makan ubat, alhamdulillah dh stop bleeding.

4w ago

skrg sy msk 14 week

mmg mcm tu mummy. bykkn doa, rehat n jgn buat kerja berat ye. masak stop dulu xpe n keep mkn folic acid jgn miss

1mo ago

baik sis sy mmg baring je bgn untuk mkn dgn mndi je..tu lah asyik bring je skit hbis dh tbuh ni..tp tkpe lah asalkn baby sht2 je kt dlm..nk rse pergerakan tu mmg xrse lg sb kcik lg baby..

awak bleeding macam period ke spotting je? doc ade pesan tak utk pergi PAC?

1mo ago

mse mula2 tu bleeding pg klnik dr acan jntung baby ad ukuran dia pn ok..dr sruh repeat scan 2mgu lg..ari ke 2 dr bleeding tu spai hari ni kluar spotting coklat skit2...dr ckp dlm mse 2mgu klu skit prt sgt2 atau kluar drh byk trus pg hspital.