hai semua..kandungan ank kedua ni terasa berat

Hi..NK tanya sebelum ni sy Hamil sulung 7 tahun dulu, Rasa ringan je perut, walaupun tri ketiga,ank sulung dulu songsang kepala atas, sekarang sy Hamil ank no 2, kedudukan kepala bawah, tapi sy terasa perut sy terlalu berat sgt,hingga sy Rasa semput,perut tegang sgt.. normal kah apa yg sy Rasa ni?

3 Balas

Norml tuh.... Mungkin bby awk semngt.... Cm sy la 6buln bby da 959g semngt jgk bwak.... Skrg da 7buln genp 1.288kg...doc ckp bsr sikit.... Allahualam la kalo kua mungkin dlm 3kg.... Mungkin la bert sikit... Sblomni ank frist 2.6 kua.. Bwak perut tk bert sgt.. Ni ase sesak nfs.... Ank no 1 gn 2 tk sama...

Dah brapa weeks sist..tu tnda2 sda tu ...

Lain ank..lain ragam...🥰