ibu yg MKN noriday

Nk tanya sapa para ibu yg MKN pill noriday MCM saya MMG normal ke tak datang period dah 3bulan...nk masuk 4bulan dari anak lahir...hmmmm.?

2 Balas

Saya lps bersalin mkn noriday..terus period je sis..tp ada yg kata..kalau mkn ..x period..atas tubuh masing2 kot.. sblm saya pregy baru ni..saya mkn noriday sbb tekanan darah naik..doktor tukar dr pil biasa ke noriday..sbb dos dia rendahkan..tp period cam biasa jgk..😅

11mo ago

kalau mkn noriday bln pertama mai period .. bln ke 2 x mai tu sbb ap ye .. sya x bersama suami lgy ..ka mmg fktor pil tu

Sy pun sama. Atau mungkin sebab fully bf kot