Nk tanya positive ke ni ?

Nk tanya positive ke ni ? Saya period xmenentu...tp last periot saya 28julai ... Kalau nak scan boleh detect ke awal2 nih. ? Nih saya test subuh 31ogos air kencing yg pertama .mommy2 sekalian tlong bagi pendapat please . Terima kasih mommy2 . #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #ttc7tahun

Nk tanya positive ke ni ?
20 Balas

positif jika kedua2 line keluar menunjukkan diri. jika nak scan sesuai usia 6-7 minggu ke atas ya Puan. Pergi Google taip due date calculator nanti akan keluar berapa minggu usia kandungan. tahniah.

3y ago

sudah sis .. 4week 6day ... terima kasih sis

wah nice terang dan nyata macam saya punya UPT dulu 😆 InshaaAllah positif. 6-7minggu nnt boleh gi check ye.

3y ago

induce tu ape sis .. sy mmg xtaw bab ni . firstime ni ... byk nk kne belajar ni. alhamdulillah syukur selamat dh sis bersalin . baby gurl or boy ... selamat berpantang ye sis .. excited nye dgr ... sempat laa abis pantang sblum raya boleh la mkn rendang lemang. sy nt due mungkin 5may 2022 ... time raya . hrap2 baby kasi mommy dye mkn lemang & rendang dlu .. heheheheh

Sis sy punya pun mcm ni first cek.. kalau scan time ni blm blh nmpk lg sis...tp yg ni positive sis. Cgrts utk sis & husband.

3y ago

terima kasih sis .. tula esok nk g kk nk double check jgk sbb now kn zmn convid ..

positive tu sis , macam saya punya dulu mula mula rasa was was sekali check da 8 weeks sebak rasa 🥰

3y ago

tuh la awal2 cm was2 jgk , tadi g kk .. dh double check test urin , test darah ... alhamdulillah dh 5weeks .. sy pun tgok double line ni mmg menitik air mata 7 tahun ttc ..

Alhamdulillah, tahniah. Positif pregnant ni sis. Jaga kandungan sis baik2. Lama penantian 7tahun

3y ago

amin ... semoga sis dikurniakan rezeki yg melimpah ...

Memang jelas nyata terang, tak payah bandingkan dengan yang ada di kotak tu pun. Tahniah

3y ago

alhamdulillah terima kasih sis ... saya harap biarlah ahli baru dlm rahim ni sihat

wahh terang jelas dan nyata dah ni sis, tahniahhh semoga dipermudahkann 😍😍

Tahniah pregnant sis..jaga diri..moga Allah permudahkan semua

3y ago

Most welcome..ank first mmg kne byk belajar..moga semua baik2 aje

tahniah sis. jaga diri elok2 tau. banyakkan rehat ☺️.

tahniah sis...☺️positive.. jaga diri baik2 ye..

3y ago

terima kasih sis .. insyaallah . u too sis