Nk tanya positive ke ni ?

Nk tanya positive ke ni ? Saya period xmenentu...tp last periot saya 28julai ... Kalau nak scan boleh detect ke awal2 nih. ? Nih saya test subuh 31ogos air kencing yg pertama .mommy2 sekalian tlong bagi pendapat please . Terima kasih mommy2 . #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #ttc7tahun

Nk tanya positive ke ni ?
20 Balas

Alhamdulillah..tahniah dan jaga kesihatan 🥰🥰

Tahniahh dah jadi mommyyy ❤️❤️❤️

tahniah terang tu. sy lg kabur dari tu.

3y ago

sama2

Alhamdulillah tahniah happynya

Tahniah sis,jga diri elok2 tw

Positif. Tahniah.

wahh tahniahhhh

3y ago

insyaallah .. saya pun lps amalkn habatussauda alhamdulillah lekat . ikutkn period saya x stabil ... selalu gab 4bulan or 5bulan ... insyaallah rezeki sis akan tiba . jgn pernah putus asa .

Pregnant tu puan

3y ago

terima kasih sis ... esok nk g double check kt KK ...

Tahniah..

3y ago

terima kasih . harap2 btl pregnant ...

+ve