Perut bergetar getar/bergegar-gegar/vibrate. 38weeks

Hi, nk tanya. Perut saya bergegar gegar kenapa ya. If baby tersedu tu saya tahu mcm mana rasa dia. Tapi ni mcm bergegar gegar. Bergetar kejap kejap. Risau pulak. Sebab sebelum ni takda. Ni dah week 39, ada pulak.

1 Balas

Kalau sist rasa xselesa sngt..bgus sist jmpa doc..bkan apa ..cuma sbgai lngkah brjga2..lagi2 sist tnggal tnggu hri lagi...tkut apa2 jdi sma baby..

4y ago

So far takda la tak selesa. Huhuhu. Cuma pelik pelik sendiri. Tak sakit juga. Okay okay thank you for the reply! 🤗