Perut vibrant during 1st trimester

Skrg 10weeks 5days, terasa perut bergegar @ vibrate.. n mengeras.. normal ke?? Since 2-3hari dh xde morning sickness (all the sickness), sejak tau pregnant mmg teruk muntak2 n mual2 n xlalu nk telan but 2-3 ni ok je mcm biasa.. risau gak.. n last week terase perut bergegar.. #advicepls #mommybuntu

1 Balas

sebarang keraguan d awal kandungan lagi² ada rasa mengeras n hilang morning sickness..kalau kndungan ok syukur..saya cdgkan jmpa doktor..