Perlu ke standby susu formula untuk newborn yg bakal lahir?

Nk tanya perlu ke saya sediakan susu formula utk baby saya yg bakal lahir Februari ini, Ada orang suggest kena standby jugak, kalau lepas bersalin tak boleh breastfed /air susu tak keluar.. Risau nanti anak nangis x dapat susu..

1 Balas

ada jugak moms yang lambat keluar susu. kena kerap bagi baby menyusu nanti. macam i, memang tak standby pun. sebab set nak bagi breastfeed. hari ke berapa belas kecundang, sebab susu drop after demam so terpaksa bagi susu fm kat baby😩