Perlu tak standby susu formula untuk newborn

Hi mummies. Perlu ke standby susu formula untuk newborn ye? Saya risau kalau baby dah lahir takut susu badan tak keluar. Due lagi seminggu je. #advicepls #firstmom

1 Balas

bg sy xperlu sis..mlainkan doc yg advise after brnk nnt , sis kna tkr mindset sbb kdg mindset blh jd pngaruh...cba sis start amalkan ap2 milkbooster , mcm sy dlu sy mnuk air kotak longan @ air coklat tamar cocoa tu..tp brgntung ats bdn msg2 , sis blh rsearch kt tt @ google & so on..semoga urusan sis dprmdhkan😊

1y ago

InsyaAllah tq awak bagi kata2 semangat 🥰