Hospital mana

Nk tanya mamy2 yg dduk area selangor.. hospital mne yg ok untuk bersalin dr segi layanan kekosongan katil n suami boleh tmn dlm labour room. First time.. xtau mne yg ok 1-hospital sungai buloh 2-hospital serdang 3-hospital shah alam

23 Balas

sy bersalin hospital serdang hari tu.. musim pkp husben mmg x boleh masuk.. dari segi layanan kat labor room kena marah teruk ngn nurse sebab x tahan sakit contraction so sy asyik menjerit panggil diorang.. apa lg mmg kena teruk la layanan.. Dr. baik2 sabar je layan sy yg asyik menjerit.. almaklumla pengalaman first.. sy tunggu dlm sejam je kot sebelum dpt katil.. dari segi layanan kat wad mmg semua baik.. dr nurse sampai Dr. tp next pregnancy sy nak try hospital lain pulak la.. kot2 terjumpa Nurse labor room yg lg penyabar.. 😅😅😅

4y ago

Betul2. Ms time menunggu labor room tu, dgr juga ada nurse marah patient sbb menjerit and etc. Sy frst time mother time tu... Terus jd panik. Terus lupa bab2 meneran etc. Tapi... Last minute kna emergency czer sbb tali pusat presentation.