Hospital mana

Nk tanya mamy2 yg dduk area selangor.. hospital mne yg ok untuk bersalin dr segi layanan kekosongan katil n suami boleh tmn dlm labour room. First time.. xtau mne yg ok 1-hospital sungai buloh 2-hospital serdang 3-hospital shah alam

23 Balas

Bru bersalin kt serdang bulan lepas. Dari segi layanan n service ok je. Yg tak ok katil je susah dapat 😂 kalo katil penuh , kene tunggu paling lame 48 jam utk dpt katil .. kalau time tu kosong, rezeki lah boleh dpt awal..

4y ago

48 jam tu utk yg tak gesa nak beranak lagi. So ade tempat menunggu , die sediakan sofa kat situ boleh rest sementara dpt katil. Sy tak tunggu sbb masa nak beranak aritu sampai hospital dah bukak 9cm. So diorang terus tolak g labor room , lps beranak sy kne hold dlm tu dlm sejam dua je sampai dpt katil kat ward