Berapa lama susu ibu boleh bertahan?

Hi, nk tanya.. kalau susu yg dh dipam and diletakkan dlm peti, then kita keluarkan and panaskan , berapa lama ye susu tu boleh tahan? Dan lagi 1 , kalau susu lama yg kita simpan dlm peti boleh campur tak dgn susu yg baru lepas pam?

2 Balas

mommy boleh rujuk pic tu ye. boleh cmpur if susu dipam dlm hari yg sama and sama temperature. mksudnya, mommy pam susu. then simpan di chiller. then baru campurkan dua2 susu tu 🤗 Assalamualaikum ibu ibu ❤️ Susu drop? Susu cair?Nk pekatkan susu? Nk buat stock EBM? Don't worry ibu ibu. Sentiasa jaga waktu pump, sentiasa positif dan amalkan Innate Lactea secara konsisten, Insyaallah niat utk susukan bayi until 2 years dpt dicapai 🥰 COD: 🚗 Putrajaya 🚗 Bangi 🚗 Desa Pinggiran Putra 🚗 Cyberjaya POSTAGE setiap hari ! Jom whatsapp Myra utk dapatkan Innate Lactea anda; http://www.wasap.my/60109268238/orderInnateLactea

ok.. tq dear