#susu bdan#

hai mommy2.. nk tanya untuk susu badan yg diletakkan di dalam peti sejuk tanpa beku boleh tahan berapa lama ye??

1 Balas

Hi mommy. Boleh refer artikel ni. https://my.theasianparent.com/susu-ibu-tahan-berapa-lama/?utm_source=search&utm_medium=app Bergantung kepada cara penyimpanan juga

2y ago

Sama² . Tapi kalau tengok warna dan bau dah lain better buang. Kadang dalam peti simpan macam² boleh effect pada susu tu juga. Sebab saya pernah ada pengalaman chiller masalah so sedih susu kena buang