BABY 38 WEEK

Nk tanya kalau 38 week berat baby 3.07kg agak2 kena czer tak🤔,sbb baby pertama and ada tips tak untuk bersalin awal sebab skrng hanya rasa baby mengeras tapi x kerap due 11/12/23 harap baby keluar bulan 11 sama tarikh besdy mammy dan Aby dia😆#firstmom #ingintahu #firstbaby

23 Balas

masa ank sulung dulu scan 41wks (overdue) doc ckp 3.1 je. Boleh normal. skali poor progress end up czer. Rupanya baby keluar 3.75kg 😅. Sis bincang ngan doc and ready je apa2 kemungkinan