BABY 38 WEEK

Nk tanya kalau 38 week berat baby 3.07kg agak2 kena czer tak🤔,sbb baby pertama and ada tips tak untuk bersalin awal sebab skrng hanya rasa baby mengeras tapi x kerap due 11/12/23 harap baby keluar bulan 11 sama tarikh besdy mammy dan Aby dia😆#firstmom #ingintahu #firstbaby

23 Balas

awak kena tanya doctor dear. setiap org lain2. tak sama. 1st baby 3.15kg. hampir kena ceaser sebab poor progress bukaan. tp baby keluar normal dlm operation room 2nd baby 3.52kg. bersalin normal juga awak.