Baby kurang gerak

Nk tanya baby 23 weeks kurang gerak. Sebelum ni ada juga gerak gerak & kick. Normal ke?

2 Balas

kalau rasa risau boleh je nak pergi scan utk lihat condition baby awak☺️. bagi sy normal, sbb baby masih boleh berpusing 360 degree dn ruang perut awak masih byk. tp kalau awak rasa benda tu abnormal, sbb awak awak je yg boleh rasa skrg. terus ke klinik okay.

nurse minta mula kira gerakan 10 pada minggu 28 kan? So bg saya normal je. kalau awk ragu, jumpa doktor ok