pregnancy

Nk tanya baby 17 minggu dha boleh bergerak ke ?? Sebab haritu doktor macam pelik saya cakap baby saya blm bergerak ...normal ker ??baby dlm perut blm bergerak usia 17 minggu ??sbb ni first preggy ..tu yg tak tau ...

31 Balas

sy ank first ms dlm 21w bru grk..scnd bby 17w..

Aah..sy pun dh rs gerak time tu..apykan..

Boleh bergerak..kdang2 dah dapat rasa

Sy 22w br rasa baby gerak

Sy 20 weeks baru rasa.

Sy 18w baru rasa. Mula2 tak pasti, ingtkan perut berangin, rupanya si baby berenang kat dalam. Hahaha

Cuba sis duk relax tenangkan diri sambil bercakap2 ngan baby dan cuba rasa ada pengerakkan@denyut2 baby la tu bergerak😊

Sy 16-17 week rasa mcm bdenyut2..

Normal, cuba selalu usap2 & tepuk2 lembut kat perut 😄

Baby dah gerak tu.. Myb sis blum rasa..