Senggugut 17 Weeks

Rasa senggugut pada week 17 ni normal ke? Saya puasa mulanya lepas rasa sakit terus berbuka. Kalau baby bergerak rasa macam senggugut jugak ke kadang kadang? Tak reti beza sebab first baby. #firstmom #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Saya pun rasa sengugut klu puasa, so risaukan kandungan, jadi saya buka puasa, elok tak rasa sengugut tu. tapi awal jgk awak kenal gerakan janin pada 17w... saya 24w baru yakin tu gerakan janin

2y ago

Kali pertama sy yakin itu gerakan janin masa saya bangun tidur, tak pulak sampai rasa sengugut. beza tu.